fbpx

Ben jij ondernemer en wil jij beginnen met het adverteren op Facebook en/of Instagram?
Volg mijn minicursus, nu tijdelijk slechts €99,- i.p.v. €199,- excl. BTW

Na maanden voorbereiding kan ik jullie met veel trots mijn minicursus ‘Adverteren met Meta’ aanbieden! Deze minicursus is speciaal voor de ondernemer die wil starten met het adverteren op Facebook en Instagram. 

Adverteren op social media is laagdrempelig en kan enorm waardevol zijn voor je bedrijf. Je hoeft namelijk geen mega bedrag te investeren om er iets uit te halen. Je hoeft ook niet op dagelijkse basis enorm actief te zijn op je social media accounts om iets te bereiken. Alleen; om te bereiken wat je wilt bereiken zonder dat het je onnodig veel tijd of geld kost, is het belangrijk om je social media advertenties op de juiste manier in te zetten. Met de juiste instellingen in je Business Manager bijvoorbeeld, en de juiste doelgroepen. Ik kan je helpen, want samen bouwen we advertenties die je wél geld opleveren.

Na het volgen van deze minicursus ben jij in staat succesvol te adverteren op Facebook en Instagram! Je blijft voor altijd toegang houden dus de informatie (die uiteraard altijd aangepast wordt wanneer er updates zijn!) is altijd relevant en snel binnen bereik.