fbpx

hey ondernemer!

wel eens gehoord van online business support?

 

SAVA support in het kort:

Marketing & social media

Online zichtbaarheid, goed vindbaar zijn op Google, social media beheer. Ik kan het voor je (in)regelen. 

E-mail beheer

Een herkenning voor veel ondernemers: veel te veel ongelezen e-mails in je mailbox. Focus jij je maar op je core business, ik regel de mail voor je. En nee, ik zorg ervoor dat je niets belangrijks mist.

k

Website bouwen

Jij wilt een website, maar hebt niet de tijd of kennis om deze te bouwen. Let me help you! Ik zorg meteen voor goede online vindbaarheid en desgewenst een nieuwe huisstijl.

Sparren

Ondernemen kan best eenzaam zijn. Ik kan je sparringpartner worden, denk met je mee en zo komen we tot nieuwe inzichten! We zijn tenslotte allebei ondernemers. 

k

Plannen, organiseren en structuur aanbrengen

Heb je moeite met plannen, organiseren en structuur aanbrengen? Ik heb de beste tricks en bits. Check ook even de shop voor handige tools als je dit liever zelf doet.

g

Hé, is dit alles?

Staat jouw vraag of verzoek er niet tussen? Stuur mij gewoon een bericht. We drinken gezellig samen koffie (online of offline) en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Content creëren

Zit je vaak te zwoegen met het bedenken en/of het creëeren van nieuwe content? Je weet dat het loont, maar eigenlijk doe je het liever niet. Ik neem het graag uit handen voor je. 

“Ik maak van jouw randzaken mijn prioriteit.

zodat jij je kunt focussen op jouw core business.”

meer focus op je core business,
zorgt voor meer omzet.

 

 

Toestemming