06 45 63 91 94 info@savasupport.nl
Wie ben ik

Savannah – SAVA support

Wie is het persoon achter SAVA support? Je doet persoonlijk zaken met mij, dus ik kan mij voorstellen dat je graag wilt weten wie ik ben. Let’s go!

Ik ben dus Savannah, 30 jaar oud en woon samen met mijn man en 2 kids in een dorpje in Noord Holland. Ik ben van jongs af aan al een paardenmeisje. Verder hou ik enorm van reizen, lekker eten en leuke dingen doen. Thuis ben ik graag creatief bezig, maar vaak heb ik 1000 ideeën met helaas veel te weinig tijd.

Ik ben gediplomeerd sociaal maatschappelijk dienstverlener, echter was er in die tijd dat ik afstudeerde weinig werk te vinden in dat gebied. Na wat jaren gewerkt te hebben als teamleider bij een supermarkt, kwam ik via via in de wereld van incasseren terecht.

Al gauw mocht ik binnen die branche de wat meer sociaal-maatschappelijke kant op, ik heb toen jaren gewerkt als insolventiemedewerker. Het beoordelen van kwijtingsvoorstellen van (veelal) hoge vorderingen en een advies uitbrengen aan opdrachtgevers was hier veel aan de orde.

Na enkele jaren was er toch een drang naar ‘meer’ en ben ik doorgegroeid naar een functie waarin ik medewerkers mocht begeleiden en coachen.

Al sinds ik mij kan herinneren was zelfstandig ondernemer worden een doel. Ik wilde niet afhankelijk zijn en zelf bepalen wanneer en hoe ik werkte en mijzelf ging ontwikkelen. Ik ben namelijk altijd op zoek naar persoonlijke ontwikkeling. Dit vind ik ontzettend belangrijk en ontzettend leuk.

 

Online ondernemerschap

Ik ben in 2021 een opleiding gaan volgen tot virtueel assistent bij VA school. Een leuke en uitgebreide opleiding wat de basis legde voor mijn online ondernemerschap. Na een hoop ge-brainstorm en 1000 creatieve sessies verder is SAVA support geboren.

Ik ben pas gestart sinds januari 2022, maar ik kan mijzelf al gelukkig prijzen met veel verschillende ondernemers als klanten. Deze lopen ontzettend uiteen, van een coach naar fysiotherapeut, van grondverzetters tot aan een stichting. Ontzettend leuk en variërend dus. Veel van deze klanten verbazen zich over wat ze eigenlijk uit handen kunnen geven. Het allerleukste vind ik, als de ondernemer merkt dat hij/zij meer tijd overhoudt aan belangrijke zaken. Dit kan natuurlijk voor de onderneming zijn, maar meer vrije tijd is ook onbetaalbaar. Meer tijd voor de kinderen of om gewoon even lekker op de bank te hangen. Het maakt mij niet uit hoe jij je extra tijd gebruikt, mijn doel is het realiseren van meer rust zodat jij je kunt focussen op andere dingen.

Meer weten? Zo nu en dan schrijf ik een blog:

Waarom TikTok goed kan zijn voor je business

Denk jij dat TikTok enkel bestaat uit dansende meisjes en grapjes uitgehaald door twaalfjarigen? Think again!  TikTok is een enorm populair platform en ik ga je uitleggen waarom het ook voor jouw onderneming een goede zet is gebruik te maken van deze app. Ik geef het...

Een onderneming starten in de tropenjaren #1

'Een onderneming starten terwijl je jonge kids hebt - dat lukt toch nooit? Waar haal je de tijd vandaan? En hoe houd je je ogen open met al die slapeloze nachten?'  Tja, ik hoorde niet alleen veel van deze vragen, ze spookten ook heus wel door mijn hoofd. Want ik was...

Waarom uitbesteden loont

Taken uitbesteden, je doet het misschien liever niet. Ten eerste omdat het geld kost, maar stiekem ook omdat je het lastig vindt. Je onderneming is namelijk als je kind zo belangrijk, die geef je niet zomaar aan een vreemde. Ook al is het maar voor een uurtje per...
virtueel assistent

Een onderneming starten in de tropenjaren #1

'Een onderneming starten terwijl je jonge kids hebt - dat lukt toch nooit? Waar haal je de tijd vandaan? En hoe houd je je ogen open met al die slapeloze nachten?'  Tja, ik hoorde niet alleen veel van deze vragen, ze spookten ook heus wel door mijn hoofd. Want ik was...